Sunday, October 28, 2012

2 tahun sudah berlalu !!!!

~~ Wondergurlz back on the track ~~ 2 tahun x menghupdate blog ini.. selepas graduate sume membawa haluan masing2... 10 org geng "kabilah", masing2 dapat keje yg agk besh jugakkk lar... Mari kita singkap satu persatu pnyer pekerjaan... kemainnnn nk singkap lagi... 1) Kakak dari ipoh : kije HL.. dari jge kaunter smpi dh jadi pgawai.. hebatttt dia ni. cme 1 je yg dia fail dr dulu smpi skg... "menginfluence" kawan2 bli CC dia.. ciannnnn 2) Kakak dari banting : haaa yg ni jaguhhh!!!! xpernah x dgr dia x achieve target.. gempak habiss c AM ni.... kijenyer Easy RHB... dia la MENTOR kami!!!! yeahhhhhhh 3) Kakak dari kelantan : yg ni dr praktikal smpi skg ni... hidup SHAPADU.. yeaaahhhhh. HR uolz... sopannyer dari dulu smpi skg masih sme... xde yg berubah pn.. bgossss bgossssss... 4) Kakak dari puchong : ini budakkkk slalu tukar kije.. tp alhamdulilah skg dh x "nomad" lg... dia sudah permenant di PROPEL.. bukan gadis tepian lebuhraya yer... HR officer okehhhhh... 5) Kakak dari shah alam : haaa yg dia ni plak lg la super duper hebattttttt.... keje tukar2. sekejap sini sekejap sne... AM mang cm tuh kot... men lompat2. skg keje wt getah scrubbbb kat goodyear.... lalalalalala 6)Kakak dari melaka : yang ni lg 1, dlm ramai2 dia la yg paling bertuah sbb dpt keje kt tmpt yg kerennnnnn bangattttt... stock keje kt company kete maheyyyy maheeyyyyy jew.. skg ktenyer kije kt ssangyong.... hebat x????? 7) Kakak dari simpang ampat : kakak cntik ni lg la kami suspekkkkkk... jd cikgu BI kot... kemainnnn ustazah yuna ni... hebat tau.. diam2 je jd cikgu... kelassss sgt... i loike... 8) kakak dr langat : adik kicikkkk ni aku xtau sgt job scope dia.. yg aku tau dia jd secretary big boss... bos bek siap registerkn kelas english.. dlu slalu mengeluh bnyk keje penattttt tp skg dh xde dah... dh tukar department len agknyer tuh yg bhgia je jd HR officer... hehehehe 9) Kakak dari perak : kakak ni sumpah aku xtau perkembangan dia... yg aku tau dr kawan2 dia skg smbg blaja kt USIM.. tahniahhhhh satu2nyer kawan kami yg smbung study... xtau nk ckp pe sal dia.. xde ideaaaa... hahahahaha (yg ni mesti budak2 len kutuk aku nyer la)... ADA AKU KESAH... 10) Lastly, kakak dari sentul : yg c minah ni syiokkk sgt la keje kt UNIRAZAK tuh.. ape yg dia ske ntah la... dh la lari bidang... tp yg penting njoy ngn keje skg... hehehehe ( kutuk diri sendiri, konpius ke ape ni???? ) * This is what we cll come back. hihihihi preview selepas 2 tahun x update blog.. bnyk lg cter selanjutnyer... stay tuned guyssssss... muaahhhh muaaahhhhh.