Monday, October 18, 2010

kemana??




mana semua kawan2 saya.? Rindu nye lah kat korang. Datang la sini update cerita n gossip terkini. So far, kami sume tak lama lagi akan secara rasmi nya bergelar siswazah UiTM coz 6.12.2010 nie kami sume konvo. Tak sabar rase. Best tu memang of cos lah kan. Can't wait for it lah girls. Hmm.. latest meeting ialah 10.10.2010 yg lalu. bk crite baru. best,geli,kelakar sume ade lah. tak sah la tak gelak kalo dah jumpa kan but except for sue n rina. dorang je takde coz tak dpt nk elak hal masing2. but its ok babes, next tyme esp dis coming convocation day, everyone shud be there in our meeting port. huhu.. bukan ape, rindu deh sama kalian. emang nya gini kesudahan kita.. huhu. tah la.. god knows better. hmm,korang.. aku rindu la moment kite besame. huhu. byk bnd nk story tapi tak tau nk cite n mula kan mcm mane n dr mane. huhu. pape pon sayang koang. huggs~

Tuesday, June 29, 2010

back again~







fuh,,lame nye tak update this group blog..lame sgtt kowt..so,now all the wondergurlz members are officially graduated..we are now with our Bachelor Business Administration (Hons) in Human Resource Management.yeayy..finally we all did it..after bersengkang mata study siang malam,last minutes assignments,pejalan2 kaki berani mati ke kbm,pemandu Viva n members,cik kuda putih n members,bergado baik balik,sentap menyentap 1 sama lain dan sume lahh..kami sume dah grad..alhamdulillah..happy =D + sad =(

happy nye masing2 dah besar and grad and maybe afta dis ade life msing2..congratez gals..sedeynye,tamat la sudah alam belajar, and berpisah suda sume nye.yang tinggal hanyalah kenangan yang tak akan luput dari ingatan sampai bile2..sangat seronok belajar ni esp bile kite bsame2 dgn kawan2 yang boleh happy kan kite even gado2 pon..beshhh sume nye..really appreciate it LIFE..

so,after sume dah abis prac,some of us ade lah yg dapat trus keje kat tempat prac mcm khairina,nurdiniey,syikeen harith,fadilah saifuddin,shaidatul afiza..congratez korang..and for shazyani samsuri,zarith sofia, shazreena razi..takpe..sabar kay..cube lagi..mcm2 dah kita lalui sejak abis blajar ni pon..so these are some new photos yg dapat share even tak sume ader pon.but really such a happiest moment.afta dis really hope dapat jumpe kamu2 sekalian mase konvo..insya Allah..aminn~

freehand: cik nurshazyani samsuri