Saturday, December 8, 2012

kesah dulu kala sebelum bergelar graduan!!!

cube korang2 tgk tajok tuh??? kesah dulu kala yang x berapa nak dulu sebelum kami bergelar graduan. harus update la part ni.. sbb sume menggila nk wt photoshoot kt luar. outdoor nyer xbpe nk hengat ble kejadiannyer yg pasti sebelum 6 November 2010. lame kan x update blog ni... kaedahnyer sbb lupa password. sebelum melalut x tentu psl meh kite cter kt mengkome2 sume ari kejadian photoshoot tersebut. kami ber 10 dgn tersgttttt gigih menunggu detik nk photoshoot.. mula2 berkampung di shah alam... gigih la yg c kakak simpang ampat,sentul,ipoh dok stay kt umh kengkwan yg len. semata2 nk berphotoshoot2 bersama2... kami dh upah PRECIOUS MOMENTS nyer org yg jd kegilaan kwn2 sy yg len sbb dia cuteeeeeeeeee... cute ke???? cara c mamat ni lak mcm nk pikat kawan aku c kakak kelantan ni... tp cm lalang gak sbb kakak mlake pon dia cm nk grabbbbbb, hboh ngn faridahhhh dia tuh... hahahahaa.. ahhh dh la xyah nk cter sal dia... buang space jew blog kami ni.... diringkaskan cerita mse photoshoot ni berlangsung bnyk tempat kami g. 1st place kt BB & PAVI... dh cm org msokkk air kt tgh2 ibu kota (kate koooo) pakai jubah segala bgai... siap wt drama seberang2 jalan... yg 10 org ni ikot je la asl gmbr cntikkkkkk... mcm2 la kejadian yg berlaku pada hari kejadian. dr BB hingga ke TASIK PERMAISURI.. pusing punyer pusing akhirnyer pukul 6 kami habis sesi photographer... kelassss sgt dh cm model. ko ade?????? kalo xde korang tgk je la gmbr2 kteorg ni... cantikkkkkkkkkkkkk.. selamat menonton!!!!!! (xde idea dh nk story) jmpe lg next story.. dadaaaaa u olzzz *berjuta2 gambar kteorg tp xyah nk gigih msok sume la kn... tgk je ler ape yg ade.. jnji dpt photoshootttt kan.... ko ade??? nan adooooo.. =P

No comments:

Post a Comment