Monday, October 18, 2010

kemana??




mana semua kawan2 saya.? Rindu nye lah kat korang. Datang la sini update cerita n gossip terkini. So far, kami sume tak lama lagi akan secara rasmi nya bergelar siswazah UiTM coz 6.12.2010 nie kami sume konvo. Tak sabar rase. Best tu memang of cos lah kan. Can't wait for it lah girls. Hmm.. latest meeting ialah 10.10.2010 yg lalu. bk crite baru. best,geli,kelakar sume ade lah. tak sah la tak gelak kalo dah jumpa kan but except for sue n rina. dorang je takde coz tak dpt nk elak hal masing2. but its ok babes, next tyme esp dis coming convocation day, everyone shud be there in our meeting port. huhu.. bukan ape, rindu deh sama kalian. emang nya gini kesudahan kita.. huhu. tah la.. god knows better. hmm,korang.. aku rindu la moment kite besame. huhu. byk bnd nk story tapi tak tau nk cite n mula kan mcm mane n dr mane. huhu. pape pon sayang koang. huggs~

No comments:

Post a Comment