Tuesday, June 29, 2010

back again~







fuh,,lame nye tak update this group blog..lame sgtt kowt..so,now all the wondergurlz members are officially graduated..we are now with our Bachelor Business Administration (Hons) in Human Resource Management.yeayy..finally we all did it..after bersengkang mata study siang malam,last minutes assignments,pejalan2 kaki berani mati ke kbm,pemandu Viva n members,cik kuda putih n members,bergado baik balik,sentap menyentap 1 sama lain dan sume lahh..kami sume dah grad..alhamdulillah..happy =D + sad =(

happy nye masing2 dah besar and grad and maybe afta dis ade life msing2..congratez gals..sedeynye,tamat la sudah alam belajar, and berpisah suda sume nye.yang tinggal hanyalah kenangan yang tak akan luput dari ingatan sampai bile2..sangat seronok belajar ni esp bile kite bsame2 dgn kawan2 yang boleh happy kan kite even gado2 pon..beshhh sume nye..really appreciate it LIFE..

so,after sume dah abis prac,some of us ade lah yg dapat trus keje kat tempat prac mcm khairina,nurdiniey,syikeen harith,fadilah saifuddin,shaidatul afiza..congratez korang..and for shazyani samsuri,zarith sofia, shazreena razi..takpe..sabar kay..cube lagi..mcm2 dah kita lalui sejak abis blajar ni pon..so these are some new photos yg dapat share even tak sume ader pon.but really such a happiest moment.afta dis really hope dapat jumpe kamu2 sekalian mase konvo..insya Allah..aminn~

freehand: cik nurshazyani samsuri

No comments:

Post a Comment